3 tips voor het organiseren van een personeelsfeest

Het einde van het jaar komt in zicht en dat betekent dat het wel weer tijd is voor een feestje. Een avond gezellig met je collega’s zonder het over werk te hebben. Hoe kun je nu het best een personeelsfeest organiseren? Wat moet er allemaal gedaan worden? De antwoorden op deze vragen lees je in dit artikel.

 

Voorbereidingen

Bij het organiseren van een personeelsfeest is het handig om alles van tevoren goed voorbereid te hebben. Zorg ervoor dat je de uitnodigingen op tijd verstuurd en dat iedereen laat weten of die wel of niet kan komen. Je kan er ook voor kiezen om een meerdere dagen als optie op te geven zodat je kunt zien op welke dag de meeste werknemers kunnen. Ook het is handig om alles qua eten en drinken op tijd in huis te hebben. Vergeet ook de muziek niet, zonder muziek is het natuurlijk geen feestje.

 

Zorg voor een activiteit

Met je collega’s zit je elke dag al ongeveer 8 uur opgescheept, dus veel zullen jullie elkaar niet meer te vertellen hebben. Om toch de sfeer erin te houden moet je zorgen dat er wat te doen valt op het personeelsfeest. Denk hierbij aan een karaoke, spelletjes of een quiz. Zo zie jij jouw collega’s ook is van een andere kant.

 

Vervoer terug

Je wilt natuurlijk nog niet denken aan het moment dat het afgelopen is, maar ook dit moet je van tevoren geregeld hebben. Zorg dat er taxi’s klaar staan na afloop of kijk of er in de buurt een hotel is waar jullie kunnen overnachten, er is niets leukers dan de volgende dag bij het ontbijt de avond nog even te bespreken. Met deze tips wordt het een onvergetelijke avond.