Wat kan jij als bedrijf een sollicitant bieden?

Als bedrijf wordt het steeds moeilijker om een vacature te vullen. Niet voor niets zijn er volop acties om de mensen te verleiden om voor een bedrijf te komen werken. Er zijn veel verschillende opties om iemand aan een bedrijf te binden. Wat kan een bedrijf een sollicitant bieden? Laten we eens kijken. 

 

Secundaire arbeidsvoorwaarden 

 

Het is belangrijk om de secundaire arbeidsvoorwaarden goed op orde te hebben. Denk aan een gratis laptop van het bedrijf, gratis telefoon met een simkaart van prepaidsimkaarten.nl of een abonnement. Ook een auto van de zaak of fiets van de zaak is iets aantrekkelijks. Daarnaast is het ook goed om te kijken of er mogelijkheden zijn om snoepreisjes te krijgen. Leuke reizen naar conferenties en events in het binnenland of buitenland. Het zijn goede redenen om een bedrijf als werkgever te kiezen. 

Opleidingsmogelijkheden 

Als mens is het belangrijk om te groeien. Het is daarom slim om te kijken welke opleidingsmogelijkheden en groeimogelijkheden een bedrijf te bieden heeft. Zijn er speciale trainingsprogramma’s waar je gebruik van kunt maken? Welke voorwaarden gelden hiervoor en wat als je weg gaat? Ontdek alle mogelijkheden. 

Uitslapen en gratis lunchen? 

Vervolgens werken steeds meer bedrijven met een flexibel werkrooster. Wanneer iemand een dag wat later wil beginnen dan kan dit gewoon. Ook is het mogelijk om een keer een dag over te slaan als je dat wilt zonder dit weken van te voren aan te vragen. Vervolgens zie je ook bedrijven die de bedrijfslunch verzorgen. Zeker bij de wat kleinere teams doet de werkgever een stapje meer en krijgt iedereen een gratis lunch. Het is natuurlijk wel gemakkelijk om zonder brood te smeren de woning te verlaten. Een stress minder als je moeilijk uit bed kunt komen. Het is een leuke extra.