Beter Engels leren spreken

In Nederland krijgt iedereen op de basisschool al les in de Engelse taal, op de middelbare school en het voortgezet onderwijs wordt de Engelse taal verder ontwikkeld. Daarnaast kijken wij Nederlanders veel Engelse tv-series en films, waardoor het niveau Engels in ons land al aardig hoog is. Dit is nodig ook, want bedrijven worden steeds internationaler. Bij vacatures zie je tegenwoordig al regelmatig staan dat men wel goed Engels moet kunnen spreken. Is jouw Engels nog niet op het gewenste niveau? Volg dan een taalcursus Engels voor beginners

Wat leer je tijdens een cursus Engels?

Tijdens een cursus Engels leer je eerst de basisvaardigheden. Engelse vocabulaire en grammatica bijvoorbeeld. Je gaat niet alleen aan de slag met het schrijven van Engelse woorden en zinnen, maar ontwikkelt ook je luistervaardigheden en Engelse uitspraak. Het is belangrijk om je eerst te focussen op het correct uitdrukken in het Engels, je accent bijschaven kan altijd later nog.

 

Lezen, spreken en luisteren

Het is belangrijk om alle aspecten van je taalvaardigheden te ontwikkelen. Als je Engels moet toepassen in een zakelijke situatie, is het van belang dat je niet alleen goed Engels kan spreken maar ook kan lezen en luisteren in het Engels. Het is belangrijk om van tevoren je wensen in kaart te brengen, zodat je er zeker van bent dat de taalcursus Engels voldoet aan je wensen en het gewenste resultaat gaat opleveren.

 

Londen, Parlement, Engeland, Ben Ben, Westminster

Schrijf je in voor een cursus Engels

Wil je jouw taalniveau Engels ook verder ontwikkelen? Schrijf je dan in voor een taalcursus Engels. Via de link in dit artikel kom je terecht bij Babel, het taleninstituut van Nederland. Ook als je online talen leren wil, kan je hier terecht om een cursus te volgen met een professionele docent.