Als uitzendbureau zijn wij in een breed scala aan branches actief, waardoor wij een grote groep werkloze Nederlanders van een nieuwe werkgever kunnen voorzien. Denk bijvoorbeeld aan branches als de bouw, een branche als de productie van elektronica, enzovoorts. De branches sluiten aan bij verschillende opleidingen en verschillende niveaus, om de kans op een nieuwe baan zo groot mogelijk voor u te maken. Samen met u zoeken we naar een geschikte branche, die aansluit bij uw niveau en achtergrond. Soms kan het aantrekkelijk zijn om verder te kijken dan de branche waarin u voorheen actief was, omdat er in andere branches bijvoorbeeld meer werk beschikbaar is.

 

Overstappen naar andere branche

Mensen kiezen steeds vaker voor een omscholingstraject, als zij over een langere periode geen geschikte werkgever kunnen vinden. Zo kan een timmerman zich laten omscholen tot een gespecialiseerde dakdekker, kan een accountant zich laten omscholen tot een belastingexpert en kun je vanuit een online marketing stage adres zo doorgroeien tot een senior online marketeer! Zo bent u voor meerdere branches interessant als werknemer! De adviseurs van een uitzendbureau kunnen u tips geven bij het vinden van een geschikte branche, daarbij kunnen de adviseurs u helpen bij het kiezen van een omscholingstraject.

Een uitzendbureau heeft over het algemeen een zeer breed netwerk met verschillende werkgevers in uiteenlopende branches. Zo kunnen we u een goed beeld geven van de branches waar de vraag naar nieuwe werknemers het grootst is. Wellicht sluiten deze branches al aan bij uw huidige opleiding en ervaring.

 

Meer weten over branches?

 Bent u nieuwsgierig naar de branches waarin men momenteel hard op zoek is naar nieuwe werknemers? Informeer bij onze adviseurs naar meer informatie! De adviseurs van een uitzendbureau helpen u graag bij het vinden van een nieuwe baan, die aansluit bij uw interesses en kennis. Zeker als het u al een langere tijd niet lukt om aan een baan te komen!

 

Op zoek naar werkkleding?

Wellicht heeft u reeds een nieuwe baan gevonden. Voor veel banen, met name voor werkzaamheden in de buitenlucht, is speciale werkkleding vereist. Hiervoor kunt u bij ons informeren naar de mogelijkheden!