Deze functies kan je beoefenen na een opleiding bedrijfsadministratie

Tegenwoordig is de opleiding bedrijfsadministratie steeds populairder aan het worden. Dit is logisch, de opleiding is namelijk erg breed. Ook zijn er verschillende varianten van deze opleiding. Eén van deze varianten is de opleiding moderne bedrijfsadministratie. Deze opleiding is erg gericht op het heden. Ook hebben de bedenkers van de opleiding goed over de toekomst nagedacht en innoveren ze continue. 

In welke sectoren kan ik terecht na mijn opleiding bedrijfsadministratie?

Doordat de opleiding bedrijfsadministratie zo breed is, kun je bij allerlei verschillende sectoren terecht. Na je opleiding bedrijfsadministratie kun je terecht in de advocatuur, een ziekenhuis of een bouwbedrijf. Dit houdt in dat je in de economische-, de technische en de gezondheidssector aan de slag kunt. 

Administratie bij een bouwbedrijf

Veel mensen zullen zich afvragen welke administratie je kunt verrichten binnen een bouwbedrijf. Daarnaast zullen een aantal mensen wellicht een indicatie hebben, maar het nog niet helemaal zeker weten. Dit is niets om je voor de schamen. De bouwsector is namelijk een redelijk gesloten wereld. Na je opleiding bedrijfsadministratie kun je de financiële bedrijfsadministratie van bouwbedrijven gaan regelen. Denk hierbij aan het bijhouden van facturen van opdrachtgevers. Daarnaast kun je je ook bezighouden met de inkomende facturen. Echter kan het ook zo zijn dat je enkel en alleen bezig zal zijn met de administratie van de salarissen. Doordat bouwbedrijven veel bezig zijn met het in- en verhuren van mensen kan dit ook een grote taak zijn. 

Verschillende andere functies

Naast dat je aan de slag kunt bij een bouwbedrijf, kun je dus ook bij verschillende andere bedrijven aan de slag. Je kunt functies vervullen als salarisadministrateur, incasso medewerker en zelfs medewerker verkoopadministratie. Echter zijn er ook nog een aantal andere functies die je kunt vervullen. Wil je zeker weten welke functies je kunt vervullen? Neem dan eens contact op met de organisatie van de opleiding.