Laptops met software huren, ideaal!

Soms is het nodig tijdelijk een laptop, of meerdere laptops, te huren. Bijvoorbeeld wanneer jullie binnen het bedrijf een tijdelijke klus hebben waarbij extra laptops nodig zijn, de nieuwe laptops nog geleverd moeten worden of wanneer er ineens veel vanuit huis wordt gewerkt, maar niet iedereen daar de juiste apparatuur voor heeft. Deze laptops kunnen makkelijk gehuurd worden, zelfs inclusief de software! Zo heb je zelf nergens meer omkijken naar, en kan iedereen direct aan de slag gaan.

Software huren

Alle laptops die je via deze website bestelt worden standaard geleverd met LibreOffice. Wil je dit nou niet omdat je dit niet fijn vindt werken, of hebben jullie echt Microsoft Office nodig, dan is dit ook mogelijk. Je kan namelijk ook software huren, naast de verschillende hardware. Het enige dat je in dat geval moet doen is aangeven dat je gebruik wilt maken van Microsoft Office 2013 of 2016 Professional NL. 

Person Using Laptop

Flipover huren

Heb je ook een flipover nodig? Bijvoorbeeld voor het duidelijk in kaart brengen van de doelen of werkzaamheden? Dan is dit ook mogelijk. Een flipover huren doe je al voor €12,50 voor een dag, en iedere volgende dag voor €6,25. Naast de flipover krijg je er ook het benodigde papier bij, en verschillende stiften. 

Person Using Macbook Pro

Bestellen van de verschillende producten

Voor het snelste contact kun je het beste het contactformulier dat je op de website vindt, invullen. Hierop kan je ook direct aangeven om welk aantal het gaat, en voor hoe lang je de benodigde producten wilt huren. Uiteraard kun je dit formulier ook gebruiken wanneer je nog vragen hebt, of als er bepaalde dingen onduidelijk zijn. Daarnaast zijn ze ook telefonisch te bereiken voor vragen, maar vind je op de website ook de veelgestelde vragen. Grote kans dus, dat jouw vraag hier al tussen staat.