Op zoek naar personeel in Middelburg?

Ben je op zoek naar personeel in Middelburg of in de omgeving daarvan? Uitzendbureau ps24 kan jou daarbij helpen! Zij hebben locaties verspreid over heel Nederland, ook in Middelburg. Zij werken klantgericht en zijn een vaktechnisch uitzendbureau met meer dan 10 jaar ervaring. Daarnaast hebben zij niet alleen in netwerk binnen Nederland, maar ook in het buitenland!

Uitzendbureau omgeving Middelburg

Ben je op zoek naar een uitzendbureau omgeving Middelburg? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ps24 streeft ernaar om opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen als het aankomt op personeel. Ook wanneer dit voor een bedrijf in het buitenland is; want ze hebben een groot netwerk in het binnen- en buitenland. Door hun ervaring van meer dan 10 jaar werken zij professioneel, effectief en zijn ze erg betrouwbaar.

Ps24 is een onderdeel van het moederbedrijf Orions, dat ruim 10 jaar geleden is opgericht en vooral gericht was op de Zeeuwse markt. Doordat dit zo goed liep, besloten ze uit te breiden, waardoor ps24 inmiddels locaties heeft door heel Nederland. 

Two Man Holding White Paper

Hoe gaan ze te werk?

Wanneer je contact op neemt met ps24.nl krijg je direct te maken met één vast contactpersoon waar je alle zaken mee zal doen. Jij kan je vervolgens focussen op datgene waar je goed in bent, terwijl je contactpersoon denkt aan de service, de ontwikkelingen en het werven van personeel. Hun streven is dan ook om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk opdrachtgevers worden ontzorgd, als het op personeel neerkomt.  

Person Writing on the Notebook

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met het uitzendbureau? Dat is uiteraard mogelijk. Op de website vind je de contactpagina, waar je het contactformulier in kunt vullen. Heb je liever direct contact, dan is het ook mogelijk een e-mail te sturen of om telefonisch contact op te nemen. Ook deze gegevens zijn te vinden op de contactpagina, onder het formulier.