We heten u graag van harte welkom bij ons uitzendbureau, de plek waar het vinden van een nieuwe baan begint. Als uitzendbureau proberen onze medewerkers dagelijks tientallen cliënten te helpen bij het solliciteren in verschillende branches. Zeker na de financiële crisis in de afgelopen jaren is gebleken dat steeds meer mensen hun baan verliezen en dat het steeds lastiger wordt om een soortgelijke, nieuwe baan te vinden. Enerzijds komt dit door het beperktere aanbod op de banenmarkt, anderzijds door de leeftijd van de meeste werkloze mensen in Nederland. Bedrijven zullen immers liever kiezen voor iemand die jonger is, wat het vaak goedkoper maakt en daarbij beter is voor de toekomst. Een jonge medewerker kan immers nog een lange tijd mee binnen het bedrijf!

 

Hulp nodig van een uitzendbureau?

 Heeft u zelf ook de hulp van een uitzendbureau nodig voor het vinden van een nieuwe baan? Wij helpen u graag! Samen met u zoeken we naar verschillenden banen in een specifieke branche, die aansluit bij uw vooropleiding, bij uw persoonlijke interesses en uw karakter. Daarbij helpen we u niet alleen bij het vinden van geschikte vacatures, ook helpen we u door interessante tips te geven over een goed sollicitatiegesprek.

Hoewel we u kunnen helpen met het vinden van vacatures, zult u een deel van het vinden van een baan zelf moeten doen: het creëren van een klik met uw potentiële werkgever. U wilt immers een samenwerking aangaan voor een langere termijn, waarbij een goede band belangrijk is.